Партията на Изправи се, България и Системата ни убива ще

...
Партията на Изправи се, България и Системата ни убива ще
Коментари Харесай

Партията на Мая Манолова и "Системата ни убива" ще се явят заедно на изборите

Партията на " Изправи се, България " и " Системата ни убива " ще се явят дружно на изборите. Това оповестиха представители на гражданската организация по време на тяхна акция в градинката зад Народното събрание в София, където засадиха дръвче.

Миналата седмица майките на деца с увреждания оповестиха, че ще се включат в идните на 2 октомври предварителни парламентарни избори. Досега обаче не бяха оповестили под каква форма ще вземат участие в предизборната конкуренция.

Водачът на организацията " Системата ни убива " Вера Иванова беше измежду формалните посетители на учредяването на партията " Изправи се, България " при започване на месец май 2022 година Сeга стана ясно, че Иванова ще оглави 25 МИР-София. Това е изборният регион, в който се води лидерската борба на политическите партии.

От името на организацията в листите ще вземат участие освен майки на деца с увреждания, а " хора със сърца, хора с дела, борещи се и оживели макар системата ", сподели Вера Иванова. " Не е единствено идеята за децата и хората с увреждания, а и идеята за образованието, за правосъдната система, за опазването на здравето, природата, бездомните животни ", добави тя.

Идеята за включването на майките на деца с увреждания в листите на " Изправи се, България " е била напълно нейна, показа Иванова.



Майките от " Системата ни убива ". Те бяха дейни участници и в митингите през 2020-а година. А съдействието им с Мая Манолова и сдруженията, които тя оглавяваше също е дългогодишно.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР