Партията на бившия служебен министър-председател Стефан Янев Български възход ще

...
Партията на бившия служебен министър-председател Стефан Янев Български възход ще
Коментари Харесай

Стефан Янев издига кандидат-кметове в големите градове, води разговори за коалиции

Партията на някогашния длъжностен министър-председател Стефан Янев " Български напредък " ще издигне претенденти за кметове съвсем на всички места в регионалните градове, в това число в София, Варна, Пловдив и Бургас. Днес публично бе показан кандидат-кметът на " Български напредък " за Варна - юрист Петър Николов, съобщи Българска телеграфна агенция. " С тази номинация партията поставя началото на позитивната си акция за локалните избори, а задачата е да се търсят концепциите и тематиките, които вълнуват хората ", съобщи при представянето Янев. Той посочи, че концепцията е партията да търси метод към хората и да чуе проблемите и да им отговори.

Формацията към момента води диалози за възможни обединения, както и иза поддръжка на самостоятелни претенденти, издигнати от предприемчив комитет. Координаторът на партията във Варненска област Диан Драганов добави, че в района групировката ще има най-вероятно претенденти в още две общини, както и листи за съветници в 9 общини.

Най-вероятно на следващия ден или вдругиден " Български напредък " ще внесе в Централната изборна комисия документите за регистрация за присъединяване в локалния избор, сподели още Стефан Янев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР