Партията Демократи за силна България настоява за промяна на конституцията

...
Партията Демократи за силна България настоява за промяна на конституцията
Коментари Харесай

Младите в ДСБ настояват за нова конституция и лустрация

Партията Демократи за мощна България упорства за смяна на конституцията и лустрация.

"Ние от Национален Младежки Клуб към Политическа партия “ДСБ”, заставаме твърдо зад настояванията на " Демократична България ” за работа върху смяна на конституцията целяща върховенството на закона, разделянето на управляващите и възобновяване на парламентарната република. Заставаме твърдо зад настояването за лустрация, за освобождението на българската народна власт от бремето на агентурата оставена от комунистическият режим. Осъждаме, неналичието на позиции на организации, които се показват като водачи на младежите във времена, в които не се изпитват дълг, морал и храброст да застанеш с името си и да защитиш полезностите, които браниш през годините и на които се основава интензивността ви ", се споделя в позиция на партията.

Според тях Национален юношески конгрес и Национално посланичество на студентските препоръки са лишени от храброст и е неприемливо да не реагират при актуалната конюнктура.

"Когато младежите стачкуват, борят се и за пръв път от години насам са загърбили политическата незаинтересованост за нещо по-голямо от тях самите - не е вярно и не е морално хората, които са се борили за тъкмо това през годините да мълчат в поддръжка на едно корумпирано до основата си ръководство ", се споделя още в позицията.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР