Партия Възраждане организира днес национален протест срещу зеления сертификат. Той

...
Партия Възраждане организира днес национален протест срещу зеления сертификат. Той
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Жега под краката на Радев и правителството! Мощен протест на жълтите павета, очакват се около 10 000 души - ще има ли бял автобус за властта

Партия " Възраждане " провежда през днешния ден народен митинг против зеления документ. Той е призован за 12 часа. Организаторите чакат на демонстрацията да участват към 10 хиляди души от цялата страна.

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов най-вероятно ще пропусне партийното събитие, защото е подложен под карантина поради контакт със инфектирания с ковид парламентарен началник Никола Минчев на Консултативния съвет при президента. Костадинов обаче предизвести, че може да има " бял рейс " за властта.

Рано сутринта протестиращи от Велико Търново потеглиха към София, с цел да се включат в митинга. Два рейса ще тръгнат към столицата. Координаторът на митинга съобщи, че желаят да изразят несъгласието си с налаганите зелени документи. Според протестиращите те не защищават.

Протестиращите прецизираха, че не са антиваксъри, а просто желаят „ нормалността в живота им да се върне “. Участниците носят плакати „ Не на здравния фашизъм и робия “ на международния хайлайф.

Очаква се един рейс да тръгне от Габрово, а от Варна - шест.

Междувременно най-големият полицейски профсъюз излезе с апел към протестиращите - да не се стига до ескалация на напрежението.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР