Партия Възраждане излезе с остра декларация срещу вчерашното решение на

...
Партия Възраждане излезе с остра декларация срещу вчерашното решение на
Коментари Харесай

Възраждане с остра реакция след отнетото им председателство на Комисията за контрол на службите за сигурност

Партия " Възраждане " излезе с остра декларация против вчерашното решение на болшинството в Народното събрание - да им отнеме председателството на Комисията за надзор на службите за сигурност, използването и потреблението на специфичните разследващи средства и достъпа до данните по закона за електронните известия. Това стана посредством незабавни промени в правилника за активността на Народното събрание.

Депутатите на Костадин Костадинов дефинираха това деяние на ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи като опит за лустрация на " Възраждане ". Те нападнаха ръководителя на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски, като споделиха, че не те, а той е опасност за националната сигурност поради глобите му по Магнитски.

" Тук има един шеф - Делян Пеевски, който дава нарежданията и всички останали предани му в сглобката, отпред с " Продължаваме промяната " и " Демократична България ", които му пригласят и драговолно ги извършват. Този брак по сметка сред партиите в ръководещото болшинство - ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи, е само за сметката на българския народ. Това държавно управление е със снето доверие първо от българския гласоподавател. Затова " Възраждане " ще предприеме всички вероятни дейности за предварителни парламентарни избори, тъй като с евроатлантизма стартира да се оправдават доста рискови процеси, ориентирани против демократичните устои на българската страна, само в интерес на непознати ползи. Оставка неможачи! ", съобщи Петър Петров, зам.-председател на Политическа партия " Възраждане ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР