„Партия „Възраждане“ има своят облик и почитатели. Обстоятелството, че част

...
„Партия „Възраждане“ има своят облик и почитатели. Обстоятелството, че част
Коментари Харесай

Слави Василев: След зеления сертификат „Възраждане“ ще си намерят друг лайтмотив


„ Партия „ Възраждане “ има своят образ и фенове. Обстоятелството, че част от нашето общество не приемаше имунизационната политика се чу от държавното управление. Кирил Петков реагира. Партия „ Възраждане “ ще би трябвало да си откри различен лайтмотив с изключение на Коронавирус рецесията “, съобщи политологът Слави Василев в „ Тази заран “ във връзка на втория митинг против зеления документ, проведен от политическата мощ на Костадин Костадинов.

„ Това е един електорат, който съумява да си откри парламентарно посланичество – дали в тази организационна форма или друга, зависи от избори до избори. Възможно е на идващите избори да забележим още веднъж Вътрешна македонска революционна организация –НФСБ в Народното събрание или някакъв различен сходен индивид, който няма да е нов. Поен няма поръчка за нов родолюбив индивид. Сега е съвременно да се вършат нови партии, които да пропагандират по-либерални политики. Говори се за нова лява партия. Искам да видя дали ще е някакво младежка ляво като в Южна Европа или ще е опит за възкръсване на политически зомбита и остарели политически муцуни. Но след толкоз доста избори няма запас за нови субекти “, счита политологът доцент Стойчо Стойчев.
Снимка: btvnovinite.bg

„ Партия „ Възраждане “ има капацитет. Аз съм сигурен, че ще намерят нова социална тематика да каптират. Следя тяхната позиция по тематиката Украйна. Тяхната позиция ще се припознае от част от обществото. Тя не е лишена от логичност и учредения. Костадин Костадинов е умел политик и има капацитет. Дали ще е Украйна днеска или стопанската система, ще има проблем, върху който да държат фокус “, счита Василев.

„ Има доста огромен сантимент към русия в България. У нас не я преглеждат като окупатор като в Полша, а като избавител. Обществото е раздвоено, което значи, че няма мнение. Тази амбивалентност ни е пречела при европейски път “, разяснява Стойчо Стойчев във връзка неуспеха на приемането на декларацията на Народното събрание за рецесията в Русия.

Според Слави Василев България би трябвало да има уравновесена позиция по тематиката и да не се изрича остро. Като образец той уточни държанието на президента Радев и означи, че министър председателят на Унгария Виктор Орбан и министър-председателят на Гърция Кириакос Мицотакис също не са излезли с позиция по рецесията в Украйна.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР