Партия МИР винаги е давала решения на конкретните проблеми и

...
Партия МИР винаги е давала решения на конкретните проблеми и
Коментари Харесай

Партия МИР предлага Референдум за нов Обществен договор

„ Партия МИР постоянно е давала решения на съответните проблеми и в сегашната обстановка, в която страната се намира в политическа, здравна, обществена, икономическа и морална рецесия, партия МИР предлага да се приготви, да се разиска и посредством Национален Референдум да се одобри нов Обществен контракт. “ Това съобщи лидера на листата на партия МИР в област Сливен Мартин Благоев. Той е юрист по комерсиално право е и бележит правист по наказателно право, бил е основен юрист на водещи компании в област Сливен.

„ Основното в новия Обществен контракт ще бъде приемането на Етични правила и правила, които изцяло да подхождат на историческите обичаи, на народопсихологията на българите, както и на нормите на православната нравственос. Чрез новия Обществен контракт ще бъдат обезпечени позитивните права на жителите, както и основаването на опция те да извършват предоставените им отговорности и отговорности. Партия МИР предлага също по този начин в новия Обществения контракт да се разпишат нужните регламенти за цялостното въвеждане в деяние във всички сфери на обществено-икономическия живот на страната на структурно-определящите правила – " СВОБОДАТА И СПРАВЕДЛИВОСТТА ", с гаранции за тяхното уравновесено и по едно и също време използване от всички и на всички места “, съобщи още юрист Мартин Благоев.
 Симеон Славчев: ЦИК вкарва България в Конституционна рецесия Симеон Славчев: ЦИК вкарва България в Конституционна рецесия
" Призоваваме ЦИК неотложно да вземе решение и да промени методическите инструкции, които е изпратила до районните и секционните гласоподавател...

Според него етиката контролира публичните и междуличностни връзки и е тази, която дефинира морала на обособения жител да стане общовалиден и да се базира на обичайните ни български полезности. Именно за това от партия МИР оферират тези общоприети етични правила да залегнат в основата на правната система на страната и на новия Обществен контракт.

„ Настояваме неотложно да се приготвят промени в Конституцията на България като в нея да бъдат обезпечени от страната правото на гратис обучение и здравно обслужване, на жилище, на чиста околна среда, на действителен средноевропейски стандарт на живот и интервали на отмора и отдих за всички жители. Само по този метод политическата класа ще бъде принудена да провежда и ръководи страната по този начин, че да основава условия за генериране на високи доходи от индустриална и комерсиална активност, с които страната заслужено да обезпечава заслужен живот за всички български жители, изключително на пенсионерите, обществено слабите и хората в неравностойно състояние “, съобщи лидера на листата на партия МИР в област Сливен Мартин Благоев.

Той е безапелационен, че единствено посредством приемането на нов Обществен контракт ще се преодолее политическата, конституционната и моралната рецесия, които съгласно юрист Благоев водят след себе си икономическа, финансова и обществена рецесия.

„ Крайно време е всички почтени, честни, морални, инициативни и родолюбиви българи да се обединим и да сложим завършек на лъжата, беззаконието и корупцията “, съобщи още Мартин Благоев и прикани българските жители да поддържат новото потомство и морал в българската политика с номер 26.
 Симеон Славчев: Българите зад граница са доста скъп запас на България Симеон Славчев: Българите зад граница са доста скъп запас на България
Българите зад граница са доста скъп запас за България и главен приоритет на всяко държавно управление и ръководство би трябвало да бъде основаване...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР