Партиите Продължаваме промяната, БСП и Демократична България сформираха работна група

...
Партиите Продължаваме промяната, БСП и Демократична България сформираха работна група
Коментари Харесай

ПП, БСП и ДБ сформираха работна група за управленска програма на кабинета

Партиите " Продължаваме промяната ", Българска социалистическа партия и " Демократична България " образуваха работна група за работа по управническата стратегия, към която трите политически обединения и самостоятелните депутати се сплотиха.

Експертите се събраха в Народното събрание, с цел да обсъдят ясни задания и периоди за интервал от 6 месеца.

Разговорите вървят в две посоки - законодателни начинания и изпълнителна власт, изясни на излизане от Народното събрание министърът на нововъведенията и растежа в оставка Даниел Лорер. Ще се работи извънредно интензивно, с цел да може сътрудниците в проектокабинета да излязат с подготвени цели, написани във времева рамка.

От " Продължаваме промяната " ще се борят за 121 депутати и повече, сподели Лорер. Според него държавно управление на малцинството е малко евентуално.

Лена Бориславова - началникът на кабинета на премиера в оставка Кирил Петков, уточни, че измененията в Закона за правосъдната власт скоро ще бъдат показани за публично разискване.

Борислава също по този начин съобщи, че няма терзания от прокурорската инспекция против нея за неизгодна договорка с Българската банка за развиване. Определи я като политическа акция, след направеното от ръководещите в последните месеци и по-конкретно по случая " Капитан Андреево ".

Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР