Партиите няма да направят негативните анализи от местните избори публични.

...
Партиите няма да направят негативните анализи от местните избори публични.
Коментари Харесай

Харизанов: Върнахме се към двуполюсния модел

Партиите няма да създадат отрицателните разбори от локалните избори обществени. Това сподели за предаването „ Това е България “ на Радио „ Фокус “ политическият анализатор Георги Харизанов. Той изясни, че политическите партии се стремят да демонстрират позитивните резултати.

“Всички имат позитивни резултати - безспорно. Всички имат и проблеми, само че аз не мисля, че е обикновено партиите намерено да приказват за своите проблеми, тъй като това, от една страна работи демотивиращо на техните гласоподаватели, на техния партиен уред, който стартира да се усеща упрекнат, когато управленията на партиите показват проблеми. И въпреки това, естествено, се употребява и преекспонира от политическите съперници. Това, което се надявам, е партиите да са си създали реален разбор на резултатите вътре без непременно да чакам и да упорствам той да бъде обществено изнесен “, добави анализаторът.

Георги Харизанов сподели още, че партийната ни система се трансформира в двуполюсна, тъй като през последните години главният конфликт на избори е сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия. Според него последните избори са затвърдили тезата, че единствено една от тази две партии ще ръководят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР