Партиите, които си залепиха етикетите за проевропейски и демократични оспорват

...
Партиите, които си залепиха етикетите за проевропейски и демократични оспорват
Коментари Харесай

Нинова: Реакцията на ПП и ДБ буди съмнения за манипулация на машинния вот

" Партиите, които си залепиха етикетите за проевропейски и демократични оспорват европейската народна власт, тъй като в демократичните страни в Европа не се гласоподава единствено с машини ". Политическа партия ни лепнаха етикет " статукво " и се гнусят от него, само че не се гнусят да гласоподават със статуквото ГЕРБ и Движение за права и свободи експорт на оръжие за Украйна. Реакцията им буди подозрения за операция на машинния избор. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на ексклузивен брифинг в Народното събрание. 
Прочетете още
На поръчката за отвод от диалози на Политическа партия с Българска социалистическа партия Нинова отговори по този начин. " Тяхна воля, ние не насилваме никого. Но да се знае занапред кой ще провали опцията за постоянен кабинет, работещ парламент, спокойна зима, обществени заплащания и гаранция за стопанската система - Политическа партия и Демократична България. Те блокират опцията за смяна на модела, против който се борят ", акцентира тя.

" Много държавни управления сме се борили България да е част от Шенген и през днешния ден бе призната от всички, без Политическа партия и Демократична България, които са се самоназовали като проевропейски партии. В обществената комисия, по предложение на Политическа партия, отпадна от фамилния ред помощта за фамилии и деца. Това са проевропейските и обществено насочените. Днес си разрешиха още веднъж да лепят етикети ", сподели още тя. 

" Не се гнусят да гласоподават с ГЕРБ и Движение за права и свободи за експорт на оръжия за Украйна, заплащане в този момент и незабавно за нови самолети. Договорът влезе през вчерашния ден и ще забележим по какъв начин ще излезе. Значи не е проблем да слагат пред риск въвличането на България във войната, само че е проблем, когато Българска социалистическа партия желае да гласоподава други неща ", добави Нинова. 

" Шокирани сме от две думи на Христо Иванов, когато го попитахме за самолетите и войната, той сподели: " Това е частно решение ". Какво значи това? Това било частно решение, а за Изборния кодекс е международно. Не желали Българска социалистическа партия да взе участие в държавно управление. Тяхна воля.

Но да се знае от в този момент кой ще провали опцията за постоянен кабинет, спокойна зима, заплащания и гаранция за стопанската система. Политическа партия и Демократична България блокират опцията да продължи смяната на модела, за който се борихме и забележете защо.

Не са чекмеджетата, кюлчетата, нито битката с корупцията, а смесеното гласоподаване. И тази нервност към този момент буди от ден на ден подозрения за операция на машинния избор. Това не е естествена реакция ", уточни водачът на левицата.  
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР