Партиите да не злоупотребяват със страховете на енергетиците и миньорите

...
Партиите да не злоупотребяват със страховете на енергетиците и миньорите
Коментари Харесай

Денков: Партиите да не злоупотребяват със страховете на хората

Партиите да не злоупотребяват със страховете на енергетиците и миньорите в акцията си за локални избори. За това приканва министър председателят акад. Николай Денков, който през днешния ден е разговарял на тази тематика и с политически водачи. Той се разгласи срещу популяризираната дезинформация, даването на неизпълними обещания и умишленото ескалиране на напрежението, оповестиха от пресслужбата на Министерски съвет.
Прочетете още
Министър-председателят чака представителите на протестиращите през днешния ден в 16 ч в Министерския съвет, с цел да стартират разискването на съответните стъпки за енергиен преход във въглищните райони. То ще продължи до края на ноември т.г.

Териториалните проекти за Стара Загора, Перник и Кюстендил бяха изпратени на Европейската комисия през вчерашния ден - в последния вероятен период. Това беше належащо, с цел да получи България няколко милиарда лв. от Европейски Съюз, с които ще се подсигуряват работни места за хората в трите района след затварянето на мощностите през 2038 година Финалните версии на проектите би трябвало да бъдат утвърдени от Европейска комисия и страните членки на Европейски Съюз до края на годината.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР