Парламентът ще разгледа на второ четене промените в Закона за

...
Парламентът ще разгледа на второ четене промените в Закона за
Коментари Харесай

НА ЖИВО: НС редовно заседание

Парламентът ще прегледа на второ четене измененията в Закона за енергетиката. Ключовите ремонти имат за цел да либерализират напълно пазара на ток в България. Началото на самото съвещание бе с декларация на партия " ИТН ".

Според признатата стратегия за работа депутатите ще обсъдят на първо четене законопроект за изменение и допълнение на Закона за администрацията. В дневния ред е продължение на второ гласоподаване на законопроект за изменение и допълнение на Закона за публичните поръчки. Парламентът ще прегледа на второ четене промени в Закона за биологичното многообразие и в Закона за енергетиката.

Програмата за през днешния ден включва второ гласоподаване на промени в Закона за отбрана на лицата, подаващи сигнали или обществено оповестяващи информация за нарушавания.

Депутатите не одобриха предлагането на " Българска социалистическа партия за България " в програмата да бъде включен като първа точка план на решение за задължаване на Министерския съвет да утвърди нови териториални проекти за обективен енергиен преход.

Малко по-късно депутатите от левицата напуснаха пленарната зала.

Оаквайте детайлности!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР