Парламентът прие оставката на Лена Бориславова като депутат от Продължаваме

...
Парламентът прие оставката на Лена Бориславова като депутат от Продължаваме
Коментари Харесай

Парламентът прие оставката на Лена Бориславова като депутат

Парламентът одобри оставката на Лена Бориславова като народен представител от „ Продължаваме Промяната - Демократична България.

Това стана с гласовете на 181 народни представители, „ срещу ” бяха 40.
“По време на акцията осъзнах, че доста от проблемите, за които ни приказват хората, се вземат решение на локално равнище. От Политическа партия не сме се явявали на локални избори, проблемите са огромни и ние би трябвало да организираме хората си по места, да можем да предложим съответни решения още в първите дни на следизборната акция ”. Това съобщи Лена Бориславова от Политическа партия, чиято оставка като депутат бе гласувана и призната по-рано през днешния ден, съобщи БГНЕС.

Бориславова сподели, че следва да се види дали ще заеме някаква служба в локалната власт. “Засега наподобява, че Народно събрание стартира да работи вярно, уповавам се да остане работещо, поисквам триумф на моите сътрудници. Аз ще остана в ролята си до момента в напредването на законодателната стратегия ”, сподели още Лена Бориславова.

По мотив днешните съвещания на двете най-големи партии с президента Румен Радев, Бориславова сподели, че очевидно в този момент президентът няма желание да даде време на Народно събрание да има комфорта да излъчи държавно управление в по-удобни периоди, само че това не значи, че те бягат от отговорност. “Когато получим втория мандат, ще предложим кабинет ”, акцентира още Бориславова.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР