Парламентът отхвърли без дебати декларацията, която Продължаваме промяната предложи, за

...
Парламентът отхвърли без дебати декларацията, която Продължаваме промяната предложи, за
Коментари Харесай

Кабинет на ПП още по-далечен: парламентът отхвърли без дебати декларацията за втория мандат

Парламентът отхвърли без диспути декларацията, която " Продължаваме промяната " предложи, с цел да търси поддръжка за втори мандат за сформиране на държавно управление.

63 бяха " за ", 84 " срещу " 30 " въздържали се ".

България изостава в своето развиване, спрямо друи съседи страни-членки на Европейски Съюз, поради насъбрани проблеми, забавени промени, грешния модел на стопанска система, основаваща се на евтина работна ръка. Това сподели претендентът за министър председател на " Продължаваме промяната " Николай Денков при започване на дебатите.

" Увеличението на благосъстоянието изисква да развием новаторска стопанска система, която не чака евтина работна ръка ", съобщи той.

И добави, че с цел да се развива България би трябвало да се организира правосъдна промяна, да се преодолеят неравенствата, промени в енергетиката, свързани с възобновими енергийни източници и други

Това се оказа единственото изявление. Припомняме, че от Политическа партия дадоха поръчка - в случай че декларацията не получи поддръжка, връщат несбъднат мандат на президента.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР