Парламентарните групи излязоха с оценка на краткия мандат на 45-то

...
Парламентарните групи излязоха с оценка на краткия мандат на 45-то
Коментари Харесай

Оценките на парламентарните групи за краткия мандат на 45-ото Народно събрание

Парламентарните групи излязоха с оценка на късия мандат на 45-то Народно заседание. Според „ ИТН “ групата им в Народното събрание е съумяла да наложи смяната в Изборния кодекс, предстояща изключително от българите в чужбина.

Заместник-председателят на групата Ивайло Вълчев дефинира работата на това Народно заседание като доста ниско продуктивна:

" За мое огромно страдание, стартира да наподобява по-скоро на избирателен протест, на лансиране към този момент на такива тези, които ще бъдат повтаряни до идващите два месеца. Много хубаво лъсват чисто партийни пристрастия и всичко това се вижда. Хората за благополучие, не са толкоз глупави, колкото на някои им се желае, и за наше голямо благополучие, си вършат заключения ".

Вълчев не даде безапелационен отговор дали водачът им Слави Трифонов ще бъде претендент за народен представител и в идващия парламент:

" Всеки от нас може да не е в идващите листи. Това следва да се разисква занапред. Това, че си в тази листа, не те прави народен представител по кръв и благородник по завещание по никакъв метод. В идната изборна акция както знаете, листи се редят отначало, нищо не става автоматизирано. Ние не сме партия със стогодишен живот, в която да има наследствени места в парламентарните листи ".

Председателят на парламентарната група на „ Демократична България “ Христо Иванов разяснява, че идващият парламент наложително би трябвало да излъчи държавно управление. Той видя в 45-ото Народно заседание начало на значим групов психически преход:

" Към това, че страната не е ремарке на джипката на Бойко Борисов. В тази акция ще би трябвало да приказваме доста повече по тази причина какво ръководство сме подготвени да подкрепим, с каква стратегия. Просто хвърлянето на едни лозунги, плакатни поръчки, няма да са задоволителни. Моето надълбоко разбиране е, че в идващия парламент ние към този момент не можем да си позволим и да отидем с настройката, че може и да не се излъчи ръководство ".

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР