Парламентарните дебати за създаването на временна парламентарна комисия за вилата

...
Парламентарните дебати за създаването на временна парламентарна комисия за вилата
Коментари Харесай

Комисията Буджака доведе до вадене на кирливи ризи

Парламентарните диспути за основаването на краткотрайна парламентарна комисия за вилата на предприемача и съиздател на медийната група " Икономедия " Иво Прокопиев в местността " Буджака " прераснаха в спор за провалилото се държавно управление на " ИТН " (ИТН) и замяна на обвинявания за подмолни зависимости.

Въпросната комисия, която да откри обстоятелства и условия, свързани с дейностите на способените органи на полуостров Буджака край Созопол, е по гледище на Движение за права и свободи и се поддържа от партията на Слави Трифонов. Целта ѝ е да откри обстоятелства и условия, свързани с дейностите на способените органи за строителството в местността край Созопол.

Движението повдига тематиката с вилата на Прокопиев все път, когато се заприказва за така наречен морски сараи на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган и акцията на съпредседателя на " Демократична България " Христо Иванов там предишното лято.

Дебатите преди гласуването в пленарна зала на комиисята започнаха точно с замяна на реплики сред Движение за права и свободи и Демократична България. Този път обаче, тъй като тематиката с оттегления поректокабинет беше извадена от дневния ред на Народното събрание, дебатът се трансформира в обществено изясняване на случилото се по време на договарянията на Има Такъв Народ с Демократична България и ИБГНИ.

Христо Иванов уточни, че от Има Такъв Народ по този начин и не са подсигурили, че бъдещото болшинство и кабинет няма да са подвластни от Движение за права и свободи. " Плаващите болшинства постоянно са били рецепта за корупции. Когато си подавахте пасове с Движение за права и свободи като този да вземем за пример. Примерът е пред нас. Това се трансформира за нас в доста сериозен червен байрак. Измисляте истории, само че не желаете да коментирате тази тематика. Буджака е прелестна илюстрация на този проблем “, сподели Иванов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР