Парламентарната кампания е по-важна от президентската, макар че при президентската

...
Парламентарната кампания е по-важна от президентската, макар че при президентската
Коментари Харесай

Анализатор посочи 3 гибелни последици за България от 100% соросоидната партия на харвардците

Парламентарната акция е по-важна от президентската, въпреки че при президентската има мажоритарен интерес. Но по-важното е, че пред очите ни се приготвя, с наклонност да се роди, нова българска ляволиберална партия. Това сподели пред БНР анализаторът Валентин Вацев.
Според него „ благодарение на машините у нас ще се появи нова ляволиберална партия, която ще бъде 100% контролируема от соросианското си начало “.

„ Ще вземат малко хора от ГЕРБ, от Демократична България. Българска социалистическа партия може би ще е най-важният донор на тази партия… Сега сме в необикновен стадий в планиращото схващане на господарите на българския политически живот. Те имат вяра, че най-сетне би трябвало да се преодолее тази ситуационно несигурност, тази неизясненост в настройките, в проектите, в решенията на в този момент настоящите политически субекти “.



Вацев уточни резултатите, които ще произлязат от идването на една такава партия на власт:

„ Край на българските спънки пред македонското влизане в Европейския съюз. Приемане на всички разновидности на Истанбулската спогодба. Подготвяне на България за боен полигон, за прифронтова страна при опитите да се води война против Русия и то в нашата зона “.

Анализаторът уточни, че триумфът на тази нова партия ще се дефинира посредством отговор на въпроса „ дали са съумели да вземат центъра, тъй като всяка рекламация за централна позиция е рекламация за власт “.

По тематиката за президентския избор Вацев съобщи:

„ Проф. Герджиков няма време, с цел да излъчи своите сигнали. Времето е повече от задоволително за Радев, само че остатъкът на време също е нездравословен. Той съумя да се свръхосвети със свои политически дейности... Посланието на Лозан Панов за правосъдна промяна е извънредно незадоволително, в случай че имаш упоритостта да бъдеш държавен глава “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР