Парламентарната група на за България“ излезе с позиция до

...
Парламентарната група на  за България“ излезе с позиция до
Коментари Харесай

Депутатите от БСП към Радев: Спрете да се месите в работите на парламентарната група


Парламентарната група на „ за България “ излезе с позиция до медиите, в която насочва апел към президента Румен Радев и служебния кабинет, назначен от него. 

" Уважаеми господин президент, за следващ път Ваш длъжностен министър си разрешава да разяснява обществено вътрешнопартийни въпроси на. Нещо повече, да изопачава обстоятелства, касаещи парламентарната група на и решения, взети от груповите органи на партията и от общото заседание на народните представители ", показват от партията. 

" Г-жа Весела Лечева е назначена от Вас за министър в персонално качество. Тя не съставлява в служебното държавно управление. Започва да става процедура членове на Вашия кабинет жестоко да се намесват в партийните ни работи. Вече ви писахме по този мотив, само че неналичието на реакция и продължаващите изказвания ни карат да мислим, че всичко това се случва под Ваше давление ", допълват още те. 

По думите им служебният кабинет излиза отвън пълномощията си и " погазва правилото за разделяне на управляващите. Това би трябвало да спре ", приканват от „ за България “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР