Парламентарната група на Възраждане изключи трима депутати. Така групата се

...
Парламентарната група на Възраждане изключи трима депутати. Така групата се
Коментари Харесай

„Възраждане“ изключи трима депутати

Парламентарната група на " Възраждане " изключи трима депутати. Така групата се разцепи и в Народното събрание, откакто в четвъртък градската конструкция отлъчи четирима общински съветници от общи седмината си представители в София.

“Изключваме Иво Русчев, Александър Арангелов и Николай Дренчев от групата на “Възраждане ”. Те са номинирали отделилите се общински съветници в Столичен общински съвет (СОС), които избраха да изберат финансови тласъци пред достойнството и идеята на партията. ” С тези думи водачът Костадин Костадинов оповести изключването на тримата.

Костадинов изясни, че на съвещание на софийската организация е взето решението да се изиска политическа отговорност на народните представители. “Тоест, да подадат оставка като народни представители. Те отхвърлиха да подадат оставка, по тази причина и решението на групата беше те да бъдат изключени от нея ”, разгласи Костадинов. Той съобщи, че сегашните представители на “Възраждане ” в София ще работят доста повече, тъй като съгласно него те остават единствената опозиционна мощ.

“Всички останали станаха част от сглобката. Бог да пази София. Чака я брутално крадене ”, счита водачът на “Възраждане ”.

 

Вижте още във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР