Парламентарната група на коалицията около Мая Манолова се прекръсти от

...
Парламентарната група на коалицията около Мая Манолова се прекръсти от
Коментари Харесай

Изправи се! Мутри вън става Изправи се БГ! Ние идваме

Парламентарната група на обединението към Мая Манолова се прекръсти от " Изправи се! Мутри вън " на " Изправи се БГ! Ние идваме ". Причината е, че определените за депутати от групировката Николай Хаджигенов и Арман Бабикян основават гражданско придвижване " Ние идваме ".

Движението предизвестява всяка нова власт, че " постоянно можем да дойдем на площада и никой не може да ни спре ".

Мая Манолова ще оглави парламентарната група на " Изправи се БГ! Ние идваме ", а неин заместител ще е адв. Николай Хаджигенов. За зам.-председател на Народното събрание още веднъж ще предложат Татяна Дончева, която заемаше поста и в 45-ото Народно заседание.

Новият парламент се открива в сряда и упованията са неговият ръководител да бъде излъчен от първата политическа мощ " ИТН " (ИТН). В предходния парламент това беше Ива Митева, въпреки че тогава Има Такъв Народ бяха втора мощ. Засега от останалите партии само ГЕРБ са декларирали подготвеност да предложат началник на Народното събрание и номинацията им е Росица Кирова. Но защото е авансово известно, че това няма по какъв начин да стане, ГЕРБ я оферират за зам.-председател.

Очаква се " Демократична България " още веднъж да издигне за зам.-председател Атанас Атанасов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР