„Парламентарната група на „Изправи се БГ! Ние идваме!” се обръща

...
„Парламентарната група на „Изправи се БГ! Ние идваме!” се обръща
Коментари Харесай

Мая Манолова иска незабавно минимална пенсия от 369 лева

„ Парламентарната група на „ Изправи се БГ! Ние идваме!” се обръща към всички партии в Народното събрание, които настояват, че ги е грижа за хората. Нека се заемем неотложно с актуализацията на бюджета. Това е единственият метод да бъдат обезпечени пенсиите на възрастните хора, медиците на първа линия да имат своите спомагателни заплащания на прага на Коронавирус рецесията, бизнесът да получи поддръжка в изискванията на коронавирус”. С тези думи ръководителят на ПГ „ Изправи се БГ! Ние идваме! “ Мая Манолова се обърна към останалите партии в Народното събрание.

От ИБГНИ упорстват минималната пенсия да стане 369 лева

„ Трябва да има задоволително пари за обществени заплащания, поради тежката есен и зима поради скока на цените на тока, водата и парното. Така ще предотвратим икономическото злополучие, което ни заплашва”, съобщи тя.

Предвидени са 400 млн. лева за мярката 60 на 40 и за „ Запази ме ". „ Ще настояваме по втората мярка да има заплащания и за самоосигуряващите се лица ", посочи Манолова.

„ Актуализацията, която предлага служебния кабинет в частта пенсии е капан. Разчитайте на нас ще се внесем законопроект за регистрация по Данък добавена стойност на 200 хиляди лева Очакваме поддръжка от Има Такъв Народ, съобщи Мария Капон от ИБГНИ.

Бел.ред.
Има Такъв Народ влезе в политиката на крилете на с обещанието за мажоритарни избори в два тура.
Предадоха ли концепцията в два поредни Народното събрание?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР