Паркирането в синята и зелената зони в София днес ще

...
Паркирането в синята и зелената зони в София днес ще
Коментари Харесай

Паркирането в синята и зелената зони на София вече се заплаща както обикновено

Паркирането в синята и зелената зони в София през днешния ден ще е платено както нормално, оповестиха от Центъра за градска подвижност. В понеделник и вторник в тях се спираше гратис, тъй като паркоместата не бяха почистени.

От Центъра за градска подвижност " предизвестяват, че изискванията са зимни и приканват жителите, които могат да не употребяват своите коли, да не го вършат.

Буферните паркинги на метростанциите работят и са безвъзмездни за хората, които пътуват с метрото с месечни карти. Основните паркинги пред огромни публични здания също са отворени за паркиране при зимни условия.

Пред организация " Фокус " шефът на Дирекция " Аварийна помощ и предварителна защита " към Столична община Красимир Димитров изясни, че макар усложнената зимна конюнктура на територията на София, няма блокирани съществени пътни артерии, където минава всеобщият градски превоз.

Проблеми през нощта е имало на Южната дъга на Околовръстния път и бул. " Цар Борис III ", защото е имало доста мощен снеговалеж тук-там в южните региони. " За момента на никое място нямаме сигнали, като сме ревизирали по-високите елементи – Мърчаево, Владая, Бистрица и Железница ", изясни още Красимир Димитров.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР