Пари Сен Жермен победи трудно Лил в 12-ия кръг на

...
Пари Сен Жермен победи трудно Лил в 12-ия кръг на
Коментари Харесай

ПСЖ обърна "Лил". Меси сменен на полувремето

" Пари Сен Жермен " победи мъчно " Лил " в 12-ия кръг на футболната Лига 1. Хегемонът от френската столица съумя да реализира поврат и да запише триумф с 2:1 като хазаин.

Новата огромна звезда на отбора Лионел Меси игра единствено 1 полувреме и беше сменен на почивката. Предполага се, че повода Мауро Икарди да влезе на негово място, е травма.

Снимка: Reuters

" Лил " сподели още от началото на срещата, че ще сътвори главоболия на звездния отбор на ПСЖ. И това се случи в 31-ата минута. Топката попадна в Джонатан Дейвид след страхотна акция на Бурак Йълмаз и я прати във вратата зад Донарума.

И до момента в който всички чакаха домакините да заиграят по-активно в търсене на успеха, " песовете " продължиха са офанзивите си и опитите да усилят преднината си.

Снимка: Reuters

В 74-ата минута въпреки всичко се стигна до равнене. Маркиньос означи от воле за ПСЖ.

Обратът беше сбъднат минута преди края на постоянното време. В воин за отбора се трансформира Анхел ди Мария.

Снимка: Reuters

С успеха парижани си осигуриха още по-голям комфорт на първото място в класирането. Те водят с 10 точки пред втория " Ланс ".

В сряда (3 ноември) ПСЖ се изправя против " Лайпциг " в четвъртия кръг на груповата фаза на Шампионската лига. Мача може да гледате директно по RING от 22:00 ч.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР