Пари Сен Жермен и Цървена звезда категорично отрекоха да са

...
Пари Сен Жермен и Цървена звезда категорично отрекоха да са
Коментари Харесай

От ПСЖ и "Цървена звазда" отрекоха обвиненията в уговорки

" Пари Сен Жермен " и " Цървена звезда " изрично отхвърлиха да са били част от уречен мач. Във френското издание " Екип " се появи информация, че срещата сред двата отбора от груповата фаза на Шампионската лига е била компрометирана.

Според изданието, началник на сръбския клуб е имал желание да заложи солидна сума на загуба на " Звезда " с 5 гола разлика. Мачът приключи с победа на домакините от ПСЖ с 1:6.

" Клубът изрично отхвърля всяка директна или косвена съпричастност във връзка с тези съмнения. Клубът е подготвен да си сътрудничи със следствието и няма да търпи и най-малкото оскверняване на репутацията ни или репутацията на своите длъжностни лица ", незабавно реагираха от френския първенец.
Съмнения за черно тото на ПСЖ - " Цървена звезда " Френските управляващи към този момент са почнали следствие
Сръбският тим също се обърна към футболната общност.

" С оскърбление и засегнатост отхвърляме информацията на " Екип ". Те могат да нанесат големи вреди на клуба и реномето ни. Настояваме и пред УЕФА управляващите в Събрия и Франция да проведат бързо и цялостно следствие, с цел да стане ясна истината. Технологиите през днешния ден са толкоз напреднали и сме сигурни, че случая не може да остане забранен ", се споделя в изказването на " Цървена звезда ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР