Паргов обеща да организира среща с Йорданка Фандъкова и председателя

...
Паргов обеща да организира среща с Йорданка Фандъкова и председателя
Коментари Харесай

Служителите на „Топлофикация“ на протест, Паргов ги подкрепи

Паргов даде обещание да провежда среща с Йорданка Фандъкова и ръководителя на СОС Георги Георгиев
Служители на „ Топлофикация – София “ на митинг в столицата. Работещите показаха неодобрение против желанията на управлението за редуциране на личен състав и прекъсване на обществените им придобивки.

Общинският консултант от Българска социалистическа партия Калоян Паргов пое ангажимент пред работещите да обезпечи наличието на кмета Йорданка Фандъкова и на ръководителя на СОС Георги Георгиев, които да чуят проблемите им. С казуса е осведомен и министърът на енергетиката Александър Николов.

„ Надявам се да извърши обещанието си и след Великденските празници да направи среща с всички институции, имащи отношение към разрешаването на въпросите на сдружението. Не единствено с КЕВР, само че и с БЕХ и Столичния общински съвет “, акцентира той.

Паргов сподели на протестиращите, че заслужават почтено възнаграждение с всички обществени придобивки за труда, който поставят, тъй като работят, с цел да можем ние всички да имаме топла вода и парно през зимата.

„ Най-лесно е, когато не доближават средства, да отрежеш заплатите и обществените придобивки на хората. Най-важно е обаче да съхраниш хората, експертите, които към този момент са ъгъл в България. Говоря за топлоенергетиците, които дават добавената стойност на сдружението. Всички, които работят в „ Топлофикация – София “, са български жители и имат право да живеят обикновено и почтено. Затова заплатите на чиновниците, полагащи труда си в сдружението, би трябвало да бъдат заслужено обезщетени за инфлацията, която изяжда приходите и понижава опцията за ползване “, споделя Паргов.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР