Пърформансът е опит за полифония от движение, обект, субект,

...
Пърформансът  е опит за полифония от движение, обект, субект,
Коментари Харесай

„Видение“ - полифоничен авторски пърформанс с номинация за ИКАР

" Пърформансът " " е опит за полифония от придвижване, обект, индивид, цифрова медия и музика " - по този начин разказват творението си самите създатели - ( Михаела Добрева и Борис Далчев ) и.

" Работата беше доста пробна, беше ново за нас и това, което се получи като краен резултат мисля, че е ново и за хората, които гледат ", споделя Цвета Дойчева - хореограф и основател, дружно със Съпромат, на " Видение ".

Темата на спектакъла е огледалото, опцията за припознаване в другия, заменяне на оглeдалното " аз " с " ти ". За търсенията на среда и мултимедия за " Видение " Борис Далчев споделя: " Темата за огледалото е много изкушаваща. То е много любопитен обект и би трябвало деликатно да се работи с него, тъй като самичък по себе си е един резултат, а ние искахме да стигнем оттатък резултата. "

Музиката за танцовия пърформанс е дело на.
" Музиката е много условно разбиране за мен, а в тази ситуация и за този пърформанс. Т.е. - желае сe адаптиране на слушателя, на посетителя, тъй като концепцията ни беше да създадем някакво пространство, в което човек просто се потапя и изключва за съществуването на същинския свят към него. "

След няколко анулирани дати най-сетне ще можем да преживеем " Видение " - тази неделя и понеделник (11 и 12 април) в от 18:00 , 19:30 и 21:00 ч .

Повече за спектакъла чуйте в звуковия файл с изявлението на Мария Бояджиева с Цвета Дойчева, Борис Далчев и Ангел Симитчиев.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР