Папи Ханс определено знае какво означава провокация, но никога не

...
Папи Ханс определено знае какво означава провокация, но никога не
Коментари Харесай

Папи Ханс е готов за лятото и отсече: "Това съм аз - който не го кефи - да не ме гледа"

Папи Ханс несъмнено знае какво значи провокация, само че в никакъв случай не минава границите. Е, почитателите му могат да са спокойни, тъй като скоро му следва точно това - да разгорещи пристрастеностите с ново парче, което да се пуска от всички нощни заведения това лято. 

Хитмейкърът показа в Инстаграм поредност от нови фотоси, на които наподобява е подготвен освен за нов шлагер, само че и за горещи летни пристрастености. В типичния за него жанр, Папи Ханс е заложил на много ефирни и цветни облекла, които са супер подобаващи за морето. На кардите обаче си проличава, че по краката си Трендафилов има белези, само че те не го тормозят въобще.

Виж още:

" Мислех да махам белезите си на фотосите (тъй като имам баая и някои от тях са притеснителни за гледане), само че си споделих - ааайде да не ставаме чак толкоз инфлуенсъри. Това съм аз - който не го кефи - да не ме гледа. Никога не съм споделил, че съм съвършен. И в никакъв случай не съм бил ", написа към фрагментите Константин.

Към същите фотоси Папи Ханс е споделил и за дълго чакания нов план, за който дава сериозна поръчка. Аз съм заречен великански план, тъй че с наслада се топвам в осъществяването му тая седмица ", написа той, а по-рано даде и повече детайлности, като показа, че скоро дава старт на нещо, което не е правено в никакъв случай до момента, " Но с огромните планове идва огромното бачкане ", написа още изпълнителят. 

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/iampapihans/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР