Папараци заснеха новото Audi RS7 Sportback без никаква маскировка по

...
Папараци заснеха новото Audi RS7 Sportback без никаква маскировка по
Коментари Харесай

Ето го най-мощното серийно Audi

Папараци снимаха новото Audi RS7 Sportback без никаква дегизировка по време на пътни тествания в Испания. Напомпаният лифтбек ще бъде показан към края на идната година и ще стане най-мощният сериен модел в историята на марката.

Ако се съди по фотосите, идващият RS7 Sportback няма да се разграничава изключително от елементарната A-седмѝца. Ако не се броят раздутите калници, уголемените въздухозаборници, дифузьорът откъм гърба и овалните накрайници на ауспухните тръби, автомобилът не подсказва са капацитета си.



По предварителна информация новият RS7 ще се предлага в две версии. " Базовата " ще се оборудва с 4.0-литровия V8 с два турбокомпресора и мощ 550 к.с., инсталиран на Panamera Turbo. С него ускорението от 0 до 100 ще лишава към 4 секунди, а оптималната скорост ще бъде лимитирана на 250 км/ч (305 против доплащане).

Техника от Porsche ще получи и върховото Audi RS7 Plus. То ще се оборудва с хибридната силова установка на Panamera Turbo S E-Hybrid, в която 4.0-литровият осмак е подкрепят от електромотор, а сумарната мощ доближава 680 к.с. Така въоръжена, A-седмѝцата с показател Plus ще лепи стотака за 3.5 секунди и да изминава до 50 км единствено на ток.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР