Пънк звездата на 80-те, певицата и актриса Хейзъл О’Конър обяви

...
Пънк звездата на 80-те, певицата и актриса Хейзъл О’Конър обяви
Коментари Харесай

И Бени Хил си искал секс от мераклийки за слава

Пънк звездата на 80-те, певицата и актриса Хейзъл О’Конър разгласи в изявление за Daily Mirror, че популярният комедиант Бени Хил ѝ е предложил работа в подмяна на секс. Когато била на 21 години, О’Конър отишла на кастинг за ролята на едно от „ девойките на Бени Хил “ в известното му шоу. Още когато влезнала в жилището му, комикът почнал да ѝ демонстрира фотоси на евентуалните ѝ сътрудници.

„ Той ми показваше фотоси на тези полови дами и все говореше, че „ те се грижат за него “. А по-късно ми сподели: „ Хм, желая да знам дали и ти ще се погрижиш за мен? “ и се опита да ме целуне “, описа певицата. Конър добави, че ѝ станало толкоз обратно, че го отблъснала и си тръгнала.

„ Знам, че той имаше поради под „ да се погрижиш “ – секс. Това и до момента ме кара да се нервирам “, призна певицата.

Алфред Хоторн „ Бенни “ Хилл е един от най-известните британски комици от предишния век. През 1955 година той започва сатиричното предаване „ Шоуто на Бени Хил “, в което се изявява като артист, режисьор и композитор. В доста от изданията той пародира звезди, филми, сериали и даже вкарва политическа ирония.
 И Бени Хил си желал секс от мераклийки за популярност  И Бени Хил си желал секс от мераклийки за популярност  И Бени Хил си желал секс от мераклийки за популярност  И Бени Хил си желал секс от мераклийки за популярност
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР