Пандемията от коронавирус задълбочи ситуацията в бежанския лагер Рукбан, където

...
Пандемията от коронавирус задълбочи ситуацията в бежанския лагер Рукбан, където
Коментари Харесай

Русия и Сирия предупреждават за взрив на коронавирус в бежански лагер, контролиран от САЩ

Пандемията от ковид задълбочи обстановката в бежанския лагер Рукбан, където може да избухне зараза от COVID-19, се споделя в взаимно изказване на щабовете на Русия и Сирия, заяви РИА Новости.
От там упрекват Съединени американски щати, че не престават да дестабилизират ситуацията в страната, препятстват връщането на жителите по родните им места и оказването на филантропична помощ по линия на Организация на обединените нации в следените от сирийското държавно управление територии. Обстановката в райна на Ет Таиф и край Ефрат остава сериозна и се задълбочава поради пандемията от ковид, написа БГНЕС каква е сирийско-руската позиция.
Не са решени филантропичните проблеми в бежанския лагер Рукбан, в който следените от Съединени американски щати бойци " не престават да задържат принудително мирните сирийски жители ", се споделя в изказването.
Липсват квалифицирана здравна помощ, средства за самостоятелна отбрана, проби и бариерен надзор, което в изискванията на гъсто популации от бежанци лагер при отсъствието на санитарни условия може да докара до експлоадиране на зараза от COVID-19.
Още: " Пик на инфектирани с ковид в България, в това число зам.-министър, картината по света е неприятна "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР