Пандемията от коронавирус и всички последствия от нея повлияха изключително

...
Пандемията от коронавирус и всички последствия от нея повлияха изключително
Коментари Харесай

Том Круз хвърля милиони в секретна военна база

Пандемията от ковид и всички последици от нея повлияха извънредно отрицателно освен на киноиднустрията като цяло, само че и на работния развой по основаване на филми.
 Том Круз,
Защо Том Круз наскърбява хора от екипа си

Какво се случи на снимачната площадка на " Мисията невъзможна 7 "

Един от най-хубавите образци за това са фотосите на кино лентата " Мисията невъзможна 7 ", екипът на който възобнови работа при строги ограничения за сигурност.

По-рано този месец обаче се популяризира запис, в който се чува по какъв начин Том Круз крещи и наскърбява хора от екипа и се заприказва за непринудено овакантяване.

И аргументите за това не са били капризите на артисти или липса на професионализъм, а точно неспазване на разпоредбите за обществено разграничаване.

За да приключи въпреки всичко фотосите на кино лентата Том Круз е почнал да строи киностудио на територията на някогашна секретна военна база във Англия, написа Daily Mail.

В него ще може да се работи безвредно в изискванията на пандемията. Бившият боен обект Лонгкрос е ситуиран в графство Съри на 40 км западно от Лондон. Навремето той е бил конструкторско танково бюро.

Изграждането на киностудио там е обвързвано с желанието на Круз по-бързо да приключи работата над продукцията " Мисията невъзможна 7 ".
 Omdia, пандемията и какъв брой милиарда загуби кино промишлеността през 2020 година
Огромните загуби на киното поради пандемията

Нещо, което не се случвало от 20 години насам

Според The ​​Sun артистът харчи милиони да приспособи някогашната военна база за фотоси, с цел да подсигурява, че останалата част от продукцията ще се снима без проблеми, породени от пандемията.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР