Пандемията от коронавирус доминираше в телевизионните дебати между Джо Байдън

...
Пандемията от коронавирус доминираше в телевизионните дебати между Джо Байдън
Коментари Харесай

Пандемията от коронавирус доминираше в телевизионните дебати между Байдън и Сандърс

Пандемията от ковид доминираше в телевизионните диспути сред Джо Байдън и Бърни Сандърс, двамата единствени останали кандидати за номинацията на Демократическата партия за президентските избори в Съединени американски щати през ноември, оповестиха международните организации. Снощните диспути се състояха през вчерашния ден във Вашингтон, ден преди първичните избори в четири щата, които може да дадат на някогашния вицепрезидент непреодолима преднина в конкуренцията на демократите за Белия дом.

Още при започване на дуела и двамата кандидати подложиха на рецензии президента Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския за метода му, по който се бори с разпространяването на ковид, като всеки от тях изтъкваше личния си метод за справяне с рецесията.

"Това е рецесия, която е съпоставима с нахлуване против нас, тя ще има големи последствия, това е като на война ", съобщи Байдън, който увери, че би направил доста повече, в сравнение с президента. "Незабавно бих прибягнал до армията ", съобщи някогашният вицепрезидент. "Военните имат потенциала да построят лечебни заведения с по 500 кревати, от които страната се нуждае ", добави той.

Бърни Сандърс упрекна Тръмп, че "подкопава " работата на специалистите. "Ние би трябвало да накараме този президент да млъкне още в този момент ", съобщи сенаторът от щата Върмонт. "Неприемливо е да го оставим да дрънка неосновани на обстоятелства информации, които объркват хората ", добави Сандърс, представен от Ройтерс и Франс прес. Той посочи, че рецесията с ковид демонстрира нуждата от въвеждане на система за всеобщо опазване на здравето, която да размени частното здравно обезпечаване с държавна система.

Байдън даде обещание, че ще избере жена за претендент за вицепрезидент, в случай че бъде определен за претендент на демократите за Белия дом. "Много дами имат качествата да станат президенти в бъдеще. Аз ще избера жена за вицепрезидент ", увери Байдън. Съперникът му сподели, че и той "най-вероятно " би сторил същото.

В студиото на телевизия Си Ен Ен двамата противници се дуелираха в отсъствието на аудитория поради епидемията и бяха седнали на разстояние близо два метра един от различен като защитна мярка, отбелязва Агенция Франс Прес.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР