Пандемията от COVID-19 донесе пълна промяна в начина ни на

...
Пандемията от COVID-19 донесе пълна промяна в начина ни на
Коментари Харесай

Мисията на Lenovo: Високи технологии в услуга на всички

Пандемията от COVID-19 донесе цялостна смяна в метода ни на живот, само че и откри доста нови благоприятни условия. Тя се трансформира в мощен мотор за дигитализацията и развиването на нововъведенията.

Технологиите са най-надеждният избавителен пояс в несигурната конюнктура. Благодарение на тях можем да продължим живота си и да се оправяме с ежедневните провокации.

Рецептата по какъв начин най-успешно да използваме нововъведенията и технологиите, с цел да управляваме новата нормалност и да се приспособяваме към бързо изменящата се среда, даде софтуерният конгрес Lenovo Tech World 2020.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Lenovo Group разгласи мощни резултати за цялостната финансова...

Оформяне на бъдещето посредством целенасочени нововъведения

Технологиите имат все по-ключова роля в актуалната обстановка. Те ни избавят от изолираност и ни дават убеденост да продължим напред. " Технологиите в никакъв случай не са били толкоз основни и даже интимни за човечеството. Тe би трябвало да играят по-голяма роля в рестарта и възобновяване на стопанската система. Време е да разгърнем силата на технологиите и благодарение на нашите сътрудници дружно да оформим бъдещето ", прикани Ян Юенцин, президент и основен изпълнителен шеф на Lenovo.

Компанията постоянно е била измежду най-големите иноватори и умее да дава отговор на бързо изменящите се потребности на потребителите.

Lenovo предлага богато многообразие от IoT устройства, подобаващи за всички – от най-малките до най-големите клиенти. Начинът на приложимост даже на най-малките устройства или съставни елементи се проучва, а на техните консуматори се оферират услуги, отговарящи на самостоятелните им потребности.



Пример за това е персоналният помощник ThinkSmart View, който оказва помощ на персоналния доктор да ви прегледа отдалечено. Това решение освен икономисва време, само че и дава спомагателна сигурност при актуалните рискови условия.

За промишлеността се оферират разнообразни устройства, свързани в интелигентни изчислителни платформи (едж компютинг) с голяма мощ, което обезпечава местна обработка и разбор на данните в действително време и по-бърз отговор.

Lenovo обезпечава цялостни решения в облачните калкулации като консолидираното на програмен продукт като услуга (SaaS), платформа като услуга (PaaS) и несъмнено хардуерна инфраструктура като услуга (IaaS). Предлагат се и разнообразни услуги за поддръжка според от потребностите на клиента.



Заедно със своите сътрудници Lenovo e решена да интегрира цифровите технологии във всички области на бизнеса, с цел да промени радикално метода, по който фирмите работят и дават стойност на клиентите. Това включва потреблението и развиването на машинно образование и изкуствен интелект.

Връзката сред всички тези устройства, консуматори, платформи и облачна инфраструктура ще се реализира посредством 5G мрежи, сближаващи оптимално осведомителните и информационните технологии. Lenovo от години влага в 5G технологии и има голям брой патенти, свързани с тях.

В услуга на всички



От необятната палитра от артикули и услуги могат да се възползват разнородни браншове – търговия, обучение, опазване на здравето, произвеждане, енергетика, превоз, селско стопанство. Това ще обезпечи по-голяма съгласуваност и по-висока продуктивност на потребителите.

Lenovo желае да реализира дълбока смяна, предоставяйки интелигентни технологии, от които да се възползват всички, даже най-уязвимите в обществото. Тази смяна ще ни води в бъдещето.

" Вярваме, че можем да бъдем толкоз мощни, колкото общностите, в които работим. Вярваме, че нововъведенията би трябвало да служат за по-добър живот на човечеството. Те би трябвало да създадат общностите по-приобщаващи, по-екологични и непрекъснато изменящи се към положително. Нека всички дадем най-хубавото от себе си, с цел да въведем ред в новата нормалност ", прикани Ян Юенцин.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР