Пандемията осуети не само нашите планове, но и тези на

...
Пандемията осуети не само нашите планове, но и тези на
Коментари Харесай

Марая Кери пуска своя линия ирландски ликьори

Пандемията осуети освен нашите проекти, само че и тези на редица известни персони. Липсата на концерти, сушата в киното и все по-редките събития накараха звездите да потърсят различни способи за изкарване на пари. Докато някои разчитаха на името си и сътвориха козметични линии, други се отдадоха на бизнеса с алкохолни питиета.

Марая Кери добре знае какво е възприятието името ти да е легенда в музикалната промишленост. Сега обаче прави внезапен завой към едно друго изкуство, което носи наслаждение за сетивата - кремообразнитe ликьори.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Mariah Carey (@mariahcarey)

„ Представям ви „ Black Irish “. Разработван две години. Истински мотив за празник! “ - написа певицата и показа фотография в обществената мрежа с продукта от своята марка. Името на ликьорите е закачливо мигане към нейното родословие. Изпълнителката е със смесена кръв - татко й Алфред Рой е тъмнокож от Венецуела, до момента в който майка й е с ирландски корени.

„ Исках да основа нещо, което е въплъщение на празниците и дава на всички мотив да честват целогодишно. Наистина считам, че сме го постигнали с Black Irish “– споделя Кери.
    Вижте тази обява в Instagram.           
 

Разновидностите, които нейната марка предлага, са: „ Original Irish Cream “, „ Salted Caramel “ и „ White Chocolate “. Дизайнът им съдържа буквите Министерски съвет, както и обичаната пеперуда на Кери.

Нейни почитатели означиха, че името на ликьорите е изключително уместно да се впише в идващия албум на Марая - „ We Belong Together “, който чакат с неспокойствие. Това не е първото начинание на изпълнителката оттатък певческата кариера. Миналата година, тъкмо в духа Коледа, когато всеки пееше All I Want for Christmas Is You, Марая продаваше коледни бисквитки под своя марка. Трудните времена изискват да бъдеш деятелен и да знаеш по какъв начин да се възползваш от наличното по най-хубавия метод.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Mariah Trends (Fan Page) (@mariahtrends)
 От Хейли Бийбър до Марая Кери: Най-скъпите годежни пръстени
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР