Паметта на министър-председателя очевидно се нуждае от освежаване след като

...
Паметта на министър-председателя очевидно се нуждае от освежаване след като
Коментари Харесай

Радев: Паметта на Борисов се нуждае от освежаване


Паметта на министър-председателя явно се нуждае от ободряване откакто на 7 октомври 2018 година от мястото на събитието се хвали пред медии с усвоените от държавното управление му средства и доставените коли, а през днешния ден няма спомен за публичната поръчка, контрактувана от подчинената му администрация. Това е позицията на президента Румен Радев по отношение на изявлението на премиера Бойко Борисов по-рано през днешния ден, оповестиха от Прессекретариата на Държавния глава.

Президентската институция още веднъж приканва за цялостно осветляване освен на този случай, само че и за инспекция на изразходваните милиарди левове през последните години, в това число в случаите, когато публични поръчки не се организират въобще и прекратява да взима отношение към този изкуствено раздухване в медиите сюжет.

Припомняме, че по-рано през днешния ден Борисов изиска от министъра на вътрешните работи Христо Терзийски да рапортува по проблема с следствието на OLAF за подготовката на процедурата по публичната поръчка и смяната на заложените в съглашението с Европейска комисия критерии за доставка на високопроходими коли.

" Както нормално, крадецът вика: " Дръжте крадеца “ и все някой му е отговорен на това президентство ", съобщи Борисов.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР