Пълни зали за световното първенство по волейбол у нас в

...
Пълни зали за световното първенство по волейбол у нас в
Коментари Харесай

Чакат пълни зали за световното по волейбол

Пълни зали за международното състезание по волейбол у нас в края на лятото чака легендата Любо Ганев. Членът на УС на федерацията е изпълнителен шеф на организационния комитет на шампионата и разкри, че ползата от страна на задгранични почитатели е голям.

„ Стартирахме продажбата на билетите по едно и също време тук и в Италия. Определено мога да кажа, че ползата е извънредно огромен – съобщи Ганев. – Забелязва се доста съществено търсене от почитатели в Полша и Финландия. Знаете, че тези два тима са в една група с нашите момчета във Варна, като в мача на откриването ще играят точно България и Финландия. Напливът на задгранични последователи е доста огромен и се чака с наближаването на шампионата да става още по-сериозен. “

Ганев предизвести родните почитатели да не отсрочват дълго закупуването на билет, с цел да не се стигне до обстановка, в която ентусиасти на гостуващите тимове да са повече от българските. Той добави, че пропуските ще се продават с понижение от 10% до края на април, в това число „ отборните “ и „ фамилните “ билети.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР