Пълни зали и фантастично начало на концертите на Хилда Казасян,

...
Пълни зали и фантастично начало на концертите на Хилда Казасян,
Коментари Харесай

Да послушаме кино – Хилда Казасян за мащабното си турне

Пълни зали и фантастично начало на концертите на Хилда Казасян, които джаз певицата по традиция провежда през лятото. Пандемията не е съумяла да изплаши феновете на музиката, които пристигнаха да чуят някои от най-известните български кино песни.

Хилда, дружно с музикантите от Плевенската филхармония, към този момент показа програмата си, озаглавена „ Да послушаме кино “, пред публиката в 8 града, а ѝ следва да го направи в най-малко още 12, измежду които Варна и София.

Концертите бяха отсрочени няколко пъти поради пандемията, само че съгласно Хилда това не е напълно неприятно.



„ Пандемията свърши и добра работа “, сподели тя в студиото на „ Тази събота и неделя “ по bTV. „ Очевидно когато всеки се е затворил у дома няма по какъв начин да не са станали някакви трансформации в нашите глави и в нашите мозъчета. Сега чувствам една доста по-чиста сила от публиката. “

Следващите два концерта на Хилда Казасян ще са на 6 и на 9 юли във Велико Търново и Варна. Доброто време разрешава на концертите да се организират в летните театри, което прави изпълнителката доста щастлива.

„ Тази музика като че ли е написана за летните театри “, сподели тя. „ Повечето музика е от остарели сантиментални филми, в които доста фрагменти са снимани по парковете. “

Хилда Казасян приготвя още една приятна изненада за феновете си. Заедно с Александрина Пендачанска и Найо Тицин приготвят нов фестивал, първото издание от който ще се състои това лято в Копривщица.



Не мога да допускам, че това ще се случи и съм ужасно щастлива “, сподели тя. Фестивалът ще се организира от 25 до 29 август в Копривщица.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР