Пълна демагогия и клевета. Още вчера говорих с моя адвокат

...
Пълна демагогия и клевета. Още вчера говорих с моя адвокат
Коментари Харесай

Министър на Радев тропа по масата: Пълна демагогия и клевета! Завеждам дело срещу Денков

„ Пълна измама и клюка. Още през вчерашния ден приказвах с моя юрист и завеждам дело против учен Николай Денков “, сподели някогашният енергиен министър Росен Христов по Нова тв.
„ Договорът с „ Боташ “ е извънредно значим и бяхме поздравени от всичките ни сътрудници “.
„ Терминалът в Гърция е претрупан. За тази година успяхме да се преборим едвам за три слота. Няма друга опция на съветския газ, с изключение на терминалите в Турция. Увеличихме резервирания потенциал на България в гръцкия терминал, където имаме съсобственост – от половин на един милиард. България при работеща стопанска система употребява към 3,5 милиарда течен газ- 1 милиард е от Азебрайджан, 1 от Гърция и 1,8 от „ Боташ ”. Този контракт е значим и за Унгария, и за Сърбия “, добави той.
Според него всичко е обвързвано с връщане към медиаторите, както по времето на Кирил Петков.
„ Ако не осъществим квотата, несъмнено изискуем неустойки. Така системата се защищава от псевдополитици, учени и други “, съобщи той.
„ Договорът е за 13 години. Световните доставчичи на газ могат да дойдат през 2026 година Заради това търговете на „ Булгаргаз “, които са за 10 години бяха изместени за тогава. И се прибавят тези три “, уточни още той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР