Палестинското движение Хамас може да получи американско оръжие от Украйна,

...
Палестинското движение Хамас може да получи американско оръжие от Украйна,
Коментари Харесай

Конгресът на САЩ заподозря Киев в препродажба на американски оръжия на движението Хамас

Палестинското придвижване Хамас може да получи американско оръжие от Украйна, с цел да удари Израел, споделя конгресменката Марджъри Тейлър Грийн.

" Трябва да работим с Израел, с цел да проследим серийните номера на всяко американско оръжие, употребявано от Хамас против Израел. От Афганистан ли е? От Украйна ли е? Много евентуално е и двете ", цитира политика РИА Новости .

В събота сутринта Израел беше ударен от невиждана ракетна офанзива от линията Газа. Пресслужбата на ЦАХАЛ съобщи, че са изстреляни над три хиляди снаряда. Освен това бойците на Хамас след масирани ракетни офанзиви навлязоха в граничните региони в южната част на страната.

Военното крило на палестинското придвижване разгласи в събота интервенция " Потоп Ал-Акса " против Израел. Израелските отбранителни сили оповестиха началото на интервенция " Железни мечове " против Хамас в линията Газа. Израелският министър председател Бенямин Нетаняху в послание към нацията сподели, че страната е в положение на война и сподели, че е наредил широкообхватна готовност на запасите.

Превод: ПИ

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР