Пак е онзи период от месеца, в който ви боли

...
Пак е онзи период от месеца, в който ви боли
Коментари Харесай

Да облекчим симптомите през онзи период от месеца

Пак е оня интервал от месеца, в който ви боли стомах, подути сте, ненавиждате целия свят и желаете да изядете всички сладкиши, които видите. Гинеколозите имат решение на казуса.

Специалистите са безапелационни, че има метод да се чувствате витални и в положително въодушевление по време на месечния цикъл. Ето какви са техните препоръки:

Не яжте солени храни
В този интервал от месеца е особено задържането на вода от организма, което най-често се вижда по подутия стомах. Ето за какво е хубаво да избегнете огромното количество натрий. Все отново, в случай че към този момент сте попаднали в натриевата “дупка ” и се чувствате малко подпухнали, пийте повече вода, която да изхвърли непотребната сол и тялото ви да върне естественото си положение.

Не консумирайте кофеин
Според изследване кофеиновите питиета могат да покачат чувствителността в гърдите, да доведат до тревога, повишение на сърдечния темп и да утежнят признаците на Постановление на Министерски съвет. Вместо това се пробвайте да пиете зелен чай, който може да успокои спазмите.

Не спирайте протекцията
Дори да нямате проблем със секса по време на месечния ви цикъл, имайте поради, че тогава тялото ви е най-чувствително и най-лесно можете да се болестите с заболявания, излъчени по сексуален път. Също по този начин съществува и риска от зачеване – още една причина да заложите на безвредния секс през този интервал.

Не използвайте козметика с изкуствени аромати
Използването на сапуни, спрейове или кремове с парфюми могат да причинят вагинално раздразнение и е целесъобразно да ги избягвате. Опитайте се да употребявате оптимално естествени артикули, които да щадят тази сензитивна зона. Ако обаче усещате някаква по-силна миризма, посетете гинеколога си, с цел да видите дали нямате някакъв хормонален дисбаланс.

 Да облекчим признаците през оня интервал от месеца

Не чакайте прекомерно дълго, с цел да приемете обезболяващи средства
Вземането на лекарства при първите мъчителни признаци, може да понижи болките в целокупност. Не чакайте да станат прекомерно мощни, това може единствено да ви навреди.

Движете се
Движете се, колкото можете повече. Физическите извършения са свързани с освобождението на ендорфин, а това може да помогне както за понижаване на болките, по този начин и за попречване на смяната в настроението.

Пазете добра хигиена
Предполагаме, няма потребност да ви подсещаме, че постоянната промяна на превръзките и тампоните е от основна значимост. Това ще предотврати инфекции и неприятна миризма.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР