Паж Чаши (чудо, мечти, творчество, синхроничност, отворено и радостно сърце,

...
Паж Чаши (чудо, мечти, творчество, синхроничност, отворено и радостно сърце,
Коментари Харесай

Паж Чаши – карта Таро за 28 юли

Паж Чаши (чудо, фантазии, творчество, синхроничност, отворено и радостно сърце, сензитивност, доверчивост, романтика, незрялост)
Малка Аркана – съответни случки и събития
Елемент Вода – страсти, флуидност
Втори следващ Паж, само че този път още веднъж се преобладаващият тази седмица воден детайл. Паж Чаши носи романтика, сензитивност и ентусиазъм, отваря за нас опция, фантазиите ни да се трансфорат в действителност.

На изображението виждаме блестящ млад мъж, седнал на фона на морето, който гледа нагоре, а косата му се вее, като че ли гравитацията не работи за него. От сърцето му в близост се разливат енергийни потоци, цветни пръски, дребни звездички и лунички. Горе в небето се рее купа, крилато прасе и личните му крайници, които явно не стъпват по земята (на британски изразът „ когато прасетата полетят " е равноценен на българското „ когато цъфнат налъмите " ). Явно е пристигнал моментът, да се случват чудеса и невъзможното да стане допустимо!
Днес е ден, в който може да се осъществен и най-смелите ни фантазии. Време да материализираме това, за което сърцето ни копнее, да претворим картините от нашето въображение в действителността. Да позволим потока на живота да ни отнесе там, където има пристрастеност, палавост и забавление. Може да срещнем млад, сантиментален и сензитивен човек, който носи качествата на Паж Чаши и е подготвен за завършения. Пак подсещам, че сега Венера е ретроградна до 4 септември, тъй че вместо да активираме чисто нови неща, е подобаващ миг да рестартираме и дадем втори късмет на неща от предишното.
Позитивно одобрение за деня:
Светът е магично място и аз с неспокойствие чакам идващото знамение, което ще се прояви

Седмична прогноза за 24 – 30 юлиТази седмица е раздвижена, с разностранни сили, пикове и спадове и ни подготвя за идното пълнолуние във Водолей на 1 август(линк към астро-Таро събитието по случая тук).
Присъства единствено една карта от Голямата Аркана, която носи оптимизъм и ентусиазъм. Преобладаваща багра са Чашите с цели три представителя, а на второ място са Жезлите – детайли с друго обръщение и скорост, които ту ни засилват, ту ни забавят. Появата на два Пажа демонстрира, че ще овладяваме неща, в които още не се усещаме умели, само че които носят прохлада и любопитство. Най-предизвикателни дни се обрисуват вторник и неделя, а най-благоприятни са понеделник, петък и събота.

Прочети годишната Таро прогноза за 2023 г. тукГледай присъединяване на Богомила в LIVE в 8 със Списание 8Интервюта с Богомила прочети тук и тук

Индивидуални сесии с Богомила-Сандия:
Трансформационно тароЕнергийнo ЛечениеСемейни констелации (групи на живо)Астро-Таро събития онлайнАко имате потребност от повече изясненост или поддръжка в тези безредни времена, можете да си запишете самостоятелна сесия. Преди това прочетете описанието тук.


Богомила-Сандия започва да се занимава с духовни и енергийни практики от 2000 година Дава индивидуални сесии по таро четене, енергийно лекуване, регресия, като използва и разнообразни спомагателни способи - гещалт техники, рейки, кристали и други С времето основава собствен самостоятелен метод, който ползва в разнообразни области – връзки, обилие, здраве, способността да се заявим, да сме сполучливи, постоянни, да проявим капацитета си. През 2015 година приключва тренинг по фамилни констелации и стартира да организира ежемесечни групи с метода. Два пъти месечно на новолуние и пълнолуние води „ Астро-Таро " – вечерни събития, в които комбинира астрология, таро карти, водени медитации и ритуали за възнамеряване и филтриране.

За повече информация: www.bogomila.net
fb: Трансформация и осъзнатост с Богомила-Сандия
За записване за персонална сесия или за ежемесечните събития по фамилни констелации и астро-Таро: [email protected]
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР