Пади Макгинес подкрепи петицията на Mirror за спасяване на денталната

...
Пади Макгинес подкрепи петицията на Mirror за спасяване на денталната
Коментари Харесай

Пади Макгинес подкрепя кампанията на Mirror за спасяване на денталната медицина на NHS след появата си във време за въпроси на BBC

Пади Макгинес поддържа петицията на Mirror за избавяне на денталната медицина на NHS и привеждането й в сходство с 21-ви век.

В обществените медии в петък вечер Пади показа връзка към петицията на Mirror с The BDA и сподели на своите почитатели в Twitter (X): „ Току-що подписах “. Оригиналната обява от The BDA включваше клип на водещия на Top Gear в епизода на Question Time в четвъртък вечер и надписа: „ Благодаря ти @PaddyMcGuinness.

„ Наистина не си сбъркал. Вие уловихте парадокса на система, която подхранва рецесия, нараняваща милиони. Премиерът даде обещание да „ възвърне “ стоматологията на NHS. Все още чакаме… ПОДПИШЕТЕ И СПОДЕЛЕТЕ тази петиция до Риши Сунак. " Туитът към този момент е споделен с 575 000 почитатели на Пади.

По време на престоя си в програмата на BBC, Пади приказва за неволите на зъболекаря на фамилията си. Информирайки публиката във Времето за въпроси, Пади сподели: „ Колкото и да е смешно, татко ми направи това. Той самичък си извади зъбите, тъй като не можа да с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР