П разнично настроение цари в последния ден от зимната ваканция

...
П разнично настроение цари в последния ден от зимната ваканция
Коментари Харесай

Лавина застрашава дългоочакваната сватба в “All Inclusive“

П разнично въодушевление царува в последния ден от зимната почивка на любимците от „ All Inclusive”, които посрещат Новогодишната нощ, изпълнена с доста изненади, занимателни инциденти и трогателни моменти. Финалът на третия сезон на комедийния сериал следва този петък от 21:00 ч., когато героите с неспокойствие чакат освен идната година, само че и още по-голямо събитие – усърдно подготвяната женитба на Евдокия (Нели Монеджикова) и Чефо (Любомир Бъчваров). Но рискова лавина слага под въпрос проектите на всички в Банско и заплашва живота на изгубилите се в планината другари. Останали сами в снежната гора и зъзнещи от мраз, те откриват най-важното, за което си коства човек да живее същински. Какво тъкмо ще се случи, ще има ли женитба и кой различен, с изключение на младоженците, непринудено се взема решение да предложи брак?

След създалата се обстановка със “специалните” хапчета и откарването на Христо (Ненчо Балабанов) в болница, жена му е мощно обезпокоена за неговото положение. В безусловно незнание по отношение на повода за колабирането, Марияна (Елена Атанасова) желае непременно да разбере истината. Дали Христо е подготвен да признае какво го докара до тази сериозна обстановка и кое ще го накара ненадейно да покаже още един непредвиден собствен гений обвързван с пеенето?

Плановете на Емил (Явор Борисов) за посрещането на Новата година непрекъснато се трансформират и той към този момент няма надзор над събитията, което не му дава мира. Бизнесменът става несъзнателен очевидец на спор сред Калина (Рада Кайрякова) и тайнствен мъж пред хотела. Емо не губи време и се намесва в спора, с цел да отбрани певицата от непознатия човек. Кой в действителност е тайнственият господин и какви искания има към Калина?

Бездната сред Надя (Йоанна Начева) и Мартин (Алекс Иванов) става все по-голяма, макар напъните на двете хлапета Денис (Симеон Ангелов) и Стефани (Дебора Жечева) да ги сдобрят по най-хитрия метод. Мартин не може да елементарни лъжата за бременността, а Надя е мощно разочарована от това, в което се е трансформирал нейният обичан откогато са отпътували дружно за Америка. Ще имат ли сили да върнат любовта между тях или връзката им е обречена, следва да разберем в последния епизод от третия сезон на „ All Inclusive” в петък от 21:00 ч. по NOVA.

Гледайте финала на третия сезон на щурото фамилно премеждие от 21:00 ч., по NOVA.

Повече информация може да откриете в профила, страницата и на сериала.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Клиент се обръща към млад художник: - Колко коства тази картина? - Пет хиляди $. - Да не би да сте полудели? Човек може да… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниТъжната новина оповести във Фейсбук неговата сестраПрезидентът организира телефонен диалог с министър-председателя на ГърцияТова съобщи служебният министър на земеделието, храните и горите Христо БозуковВчера президентът Румен Радев ги упрекна в абдикацияУдължаването на периода за паспортизацията на здания с още две години не взема решение проблемитеКралицата е осведомена и двете фамилии са във екстаз от новината, се показва в изказване, направено от Бъкингамския дворецСлед офанзивата обвинените са избягали с минимум две коли, а полицията е тръгнала по петите имКокерът Роко бе назначен в шотландска спиртоварна, с цел да открива нередности по дървените бурета за уискиЕрдоган: Не деца умират в палестинските градове, а самото човечествоПо думите му президентът Радев със служебното държавно управление посочил по какъв начин може да бъде направено единодействиеТова удостовери дефинитивно Окръжният съд в БлагоевградДвамата по този начин и не доближават до другия завършек на мостаВчера автобус, който се е движил по линия №31, опустоши 7 коли в кв. " Орландовци " Това достижение (измерено по американския стандарт ЕРА) би трябвало да стане допустимо с помощта на новите кафези 4680.Загубите в границите на последната седмица са над 40%На мястото на досегашния Мирослав Маринов, отпред на горите застава природозащитникът Александър ДунчевОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР