П етима бяха задържани за групово изнасилване на 14-годишно момиче

...
П етима бяха задържани за групово изнасилване на 14-годишно момиче
Коментари Харесай

Групово изнасилване на дете потресе Белгия

П етима бяха арестувани за групово обезчестяване на 14-годишно момиче в Белгия, оповестява.

Според белгийските медии, фотоси от нападението, което потресе Белгия, са били споделяни онлайн. Жертвата лиши живота си четири дни по-късно.

Прокурорите показват, че трима от обвинените, които са малолетни, се намират в профилирано оборудване за младежи, а другите двама, надлежно на 18 и 19 години, би трябвало да се явят в съда в сряда.



Обвинението е удостоверило единствено, че против тях се води следствие за „ дейности, осъществени малко преди гибелта на жертвата”.

Момичето се е уговорило да се срещне с другар на гробище в Гент на 15 май. Той дошъл с останалите четирима обвинени и нападнал жертвата. Снимки от нападението са качени в обществените медии.



Лизбет Стивънс, специалист по равенството сред половете, показва, че нападението „ за жалост не е индивидуален случай”, добавяйки, че всяка година в Белгия се записват към 200 групови изнасилвания.


Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Разговарят двама съкилийници: - Ти защо си тук? - Жертва на конкуренцията. -??? - Изработвах по-качествени пари от тези на банката. Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниПрокуратурата го упрекна в причиняването на лека телесна повредаКакво още откриха учените:Каква е причинатаМинистерството на опазването на здравето е разпоредило осъществяването на проверки„ Белавия “ ще се опита да компенсира това посредством увеличение на полетите до Оперативно-наблюдателно дело " България има максимален интерес от европейската интеграция на нашите съседи ", сподели президентът на взаимната конференция с президента на Португалия " Пред очите на всички се е правило източване на обществен държавен запас през АПИ ", съобщи на брифинг Георги СвиленскиКакво споделиха от прокуратурата за срещата с новия началник на ДАНСТя работела без лиценз или позволение от министерството на здравеопазванетоПротестиращите желаят оставката на основния прокурор Иван ГешевЕдин от най-легендарните облици в историята на малкия екран идва за първи път в БългарияМаскирането на сънливостта с кофеин може даже да е опасно„ Онези, които притискат Турция по този метод, ще изгубят значим другар ”, предизвести ЕрдоганГрафичният процесор ще предложи обилни възможностиЦентралната емисия на Новините на NOVA доста усилва преднината сиПробите за алкохол и опиати на арестувания са отрицателниОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР