означава признание за провала на започнатата специална военна операция в

...
означава признание за провала на започнатата специална военна операция в
Коментари Харесай

Тагарев: Частичната мобилизация в Русия означава признание за провала на офанзивата в Украйна

значи самопризнание за неуспеха на започнатата специфична военна интервенция в Украйна. Руските сили са принудени да отстъпват под украинския напън. Това съобщи пред БНР някогашният министър на защитата Тодор Тагарев.

По думите му съветският президент Владимир Путин внезапно е сменил разказа. Той уточни, че първоначално се е говорило за събаряне на нацисткия режим в Киев, а в този момент за предпазване на суверенитетът и териториалната целокупност на Русия.

Според него анализите, които предвещават процеси на разпад в Русия, се употребяват от съветското управление за пояснения като опасност от Запада. Тагарев уточни, че такава опасност обаче няма.

Бившият министър на защитата запита кое Путин смята за териториална целокупност на Русия. Той посочи, че в това разбиране наложително влиза Крим, който Русия анексира през 2014 година По думите му резултатите от оповестените  за присъединение към Руската федерация са предизвестени.

Тодор Тагарев изрази мнение, че съветският държавен глава е в невъзможност . Русия губи част от окупираните територии всеки ден, само че още известно време Путин може да съумее да намира вътрешна поддръжка в съветското общество, сподели още той.
 Украйна има психическо предимство във войната, съгласно Тодор Тагарев
Украйна има психическо предимство във войната, съгласно Тодор Тагарев

Руснаците не могат да завземат Харков
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР