ОВЕНЗавършете започнатото и няма да усетите трудностите породени от странични

...
ОВЕНЗавършете започнатото и няма да усетите трудностите породени от странични
Коментари Харесай

САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за 6-и октомври - изкушения за Стрелците, ретроградният Меркурий тормози Рибите

ОВЕН

Завършете започнатото и няма да усетите компликациите подбудени от странични фактори. Направете оценка на работата си, като сте почтени пред себе си. Общуването с сътрудниците ви е хармонично. Огледът за покупка на жилище е сполучлив, даже и в случай че теглите заем, а през днешния ден проведете предварителните диалози и единствено капарирате покупката, макар че Меркурий е назадничав и би ви подкрепил, даже в случай че мислите, че не е пристигнал подобаващия миг.

ТЕЛЕЦ

Налага се да се включите в общ план с вашите сътрудници. Ще успявате, в случай че се занимавате с търговия. Появата на нови хрумвания ви разрешава да разкриете нови източници за обезпечаване на приходи. Вашата подозрителност е повода за недомислените ви действия. На работното място не са изключени проблеми, а Меркурий в своето ретроградно придвижване ще ви наложи и своите наказания
свързани новини12754на 05.10.20217880на 04.10.2021
БЛИЗНАЦИ

В този ден сте необщителни и затворени в себе си, макар че сте заети с виновна задача, която изисква да обсъждате нейното осъществяване. Анализирайте грешките си поради ретроградното придвижване на Меркурий и се издигнете на ново ходило в кариерата си. Не се колебайте и се възползвайте от ваши неизявени качества. Финансовото ви състояние се стабилизира.

РАК

Ще научите, че договорка с ваши настоятелен сътрудници ще ви донесе триумф и добра облага. Благоприятни са креативните срещи и обмяната на опит. Вместо да сте необщителни и безмълвни, постигнете триумф в професионален проект. Помислете какво да извършите, с цел да разтопите ледовете в връзките на работното си място, а и Меркурий е назадничав и носи спомагателни проблеми.
свързани новини17936на 03.10.2021
ЛЪВ

Ще разкриете повода за завистта на вашите сътрудници, обвързвана с приходите ви и признанието, което получавате, тъй като Меркурий в ретроградното си придвижване ще възмезди вредителите. Стабилизирайте позициите си. Проведете диалозите. Подложете на разискване и разрешаване правосъдни разногласия. Завършете към този момент стартирана работа и вземете значими решения свързани с вашето бъдеще.

ДЕВА

Работете настойчиво тъй като е време да се осмелите и да извършите с крачката към премислените инициативи. Не губете действителната визия за опциите си. Ще осъществите проектите си макар компликациите, а ретроградния Меркурий ще ви помогне да се справите. Внимателните дейности ще ви оказват помощ да не допуснете съществени неточности.

ВЕЗНИ

Напрегнати и нервни сте, само че очаквайте провеждането на сполучливи настоятелен диалози и не губете възприятието си за действителност, тъй като Меркурий е назадничав. Денят е съвършен за работа с вашите сътрудници. Ако решите незабавно да инвестирате получените пари са вероятни загуби, поради непреценен риск.

СКОРПИОН

Продължавате да се занимавате със започнатото, само че в това време ще усетите напрежение сред вашите сътрудници. Недоволство им е подбудено от развиването на проектите ви. Ще извършите неточност, в случай че решите да променяте работата си и деянията неблагоразумието да проведете значимите си диалози в този ден, поради ретроградното придвижване на Меркурий.

СТРЕЛЕЦ

За следващ път сте изкушени без обсъждане да поставите ново начало. Трудностите ще блокират пътя ви, само че за ваша наслада ви носят изгода. Не разчитайте на шанса си. Не рискувайте. Тактът в основаните връзки разрешава да изгладите зародилите недоразумения с интимната половинка и да бъдете щастливи в любовта.

КОЗИРОГ

Днес си позволете промени и сполучливо довеждане докрай на започнатата работа, спазвайки повелята на ретроградния Меркурий. Ще имате непредвидени триумфи, в случай че работите в областта на търговията. Личните ви проблеми могат да попречат на професионалните ви триумфи. Проведете значимите си настоятелен диалози.

ВОДОЛЕЙ

Пазете се да не останете излъгани от деловите си сътрудници, изключително в случай че скоро сте подписали контракт за съдружничество. Отложете огромните разноски, макар че приходите през днешния ден ще ви възвърнат положителното въодушевление. Ще бъдете заети с организацията на събитие. Деловите срещи провеждайте внимателно, без да заставате против условията на ретроградния Меркурий.

РИБИ

В този ден сте сговорчиви и подготвени на взаимни отстъпки, даже и в случай че осъзнавате, че са във ваша щета. Ще срещнете нови настоятелен сътрудници. Преценявайте новите си познати добре, с цел да не се разочаровате. Деловите срещи няма да бъдат сполучливи. Не проявявайте искания, които не са във ваша изгода, бъдете рационални, тъй като Меркурий е назадничав.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР