Овен Вие наистина ще сте невероятни и неповторими на този празник,

...
Овен
Вие наистина ще сте невероятни и неповторими на този празник,
Коментари Харесай

Вижте какво вещаят звездите в Деня на влюбените

Овен
Вие в действителност ще сте невероятни и неповторими на този празник, просто най-хубавите. И не ви е нужно вино, с цел да сте такива, Вие сами по себе си сте задоволително амбициозни, само че основното - влюбени.

Телец
Един привнесен празник. Струва си да се замислите за неговата символика. Някъде по света един духовник е защитавал влюбените, а в България се подрязват лозите, които са главната причина за гроздето. Важното е, да се цени това, което дава мощ на живота - дали ще е виното или любовта, решавате сами.

Близнаци
Този празник ви наподобява много фиктивен, само че вашата природа не ви разрешава да заобиколите просто по този начин един празник, даже да не го почитате. Благодарение на вас ще царува вдъхновение и същинско празнично въодушевление.

Рак
Любовта е постоянно в сърцето ви, тъй че не ви би трябвало празник, с цел да я демонстрирате. Но през днешния ден можете да извършите нещо друго. Нали разнообразието е солта на една връзка.

Лъв
Хубав ден, само че не карайте любовта да минава само през стомаха, има толкоз други места откъдето да мине. За вас е значимо да има веществен израз на възприятията, само че дали и сътрудникът ви мисли същото...

Дева
Доста прочувствено ще подхождате към всичко през днешния ден и по този начин може да неуспехите целия празник. Опитайте да не вършиме подиуми и да не намесвате минали връзки тъкмо през днешния ден. Просто се обичайте и изкарайте една незабравима вечер дружно.

Везни
Днес е ден за духовни и научни занимания. Дори да не ви остане време за това от домакинстване и всякакви други досадни грижи, можете да пофилософствате кое е определящо битието или съзнанието или пък какъв празник е през днешния ден.

Скорпион
Интересен ден. По чудноват метод ще покажете любовта си във връзка на празника на влюбените. Важното е, че имате положителни планове и този път те ще ви заведат на вярното място.

Стрелец
Ще търсите истински способи за празнуване на този към този момент по този начин банален празник и тъкмо с това ще сте забавни и занимателни, а това си е вашата цел, нали?

Козирог
Може да е платен извън този празник, само че си е празник, а какво по-хубаво от това. Вие може да го извършите баснословен, друг и несравним, просто не се увличайте в фантазии, а действайте.

Водолей
Интересен, артистичен и друг ще е този свети Валентин за Вас. И по какъв начин другояче, щом Вие участвате. Виното може да е допълнително, само че любовта би трябвало да една.

Риби
Доста буен е този свети Валентин за вас. Гледайте да не изпадате в крайности, че не се знае до каква степен ще докара това. Рискът ви притегля неудържимо, само че би трябвало ли да въвличате и обичания си човек.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР