ОвенВгледайте се днес в едно от най-близките си отношения. За

...
ОвенВгледайте се днес в едно от най-близките си отношения. За
Коментари Харесай

Хороскоп за сряда, 14 февруари 2024 г.

Овен
Вгледайте се през днешния ден в едно от най-близките си връзки. За хората е изцяло естествено да се отдалечават един от различен, само че е допустимо да не осъзнавате, по какъв начин бързо отслабва това другарство.Неотдавна светско мероприятие се е оказало не по този начин забавно, както сте очаквали, или близостта сред Вас и другия човек към този момент не е такава, каквато е била по-рано? Направете промяна на своите упования и си дайте сметка, че в случай че и двамата поискате, ще можете да преживеете тези промени. Възможно е да е пристигнало време за един прям диалог.
Телец
Днес на Вашия обичан човек доста ще му се желае, да Ви достави малко наслаждение - да вземем за пример да Ви нахрани с нещо вкусно с лъжичка, да Ви заведе на някакво културно мероприятие или да Ви изпее приспивна ария. Не го „ отрязвайте ” - дано се разнообразява! Възможно е по този метод да си уредите късмет да получите и нещо в подмяна.

Близнаци
Звездите са благосклонни към Близнаците и Ви чака триумф в доста инициативи. Старайте се да довеждате всичко стартирано до край. Това, което през днешния ден остане незавършено, ще остане освен това състояние много дълго време. Постарайте се да бъдете независими и с това ще заслужите приветствия. Съжденията Ви са истински и нетрадиционни, а и освен това са напълно правилни. Не се опитвайте да урегулирате фамилните различия, зародили не по Ваша виновност, защото ще стане по-лошо. За разлика от тях, в сантименталните връзки може да проявявате самодейност: смелите крачки водят към задачата.

Рак
Вероятни са забавни оферти, покана в някаква нова компания, както и изкушението да се заемете с нещо увлекателно, само че рисково. Предчувствието за премеждие ще украси този ден, само че по-скоро сте склонни да фантазирате, в сравнение с да се заемете с нещо. Това, в действителност, не е и толкоз неприятно: представяйки си себе си в тази или онази обстановки, Вие набелязвате изцяло действителни цели. Много прекрасен ден за другарство с членовете на фамилията. Взаимно схващане ще се възцари в съюзи, където до скоро е гъмжало от разногласия. Ще чуете нещо значимо, в случай че сте деликатни към това, което приказва Вашата „ половинка ”.

Лъв
Ако Ви се коства, че сте се отклонили от правия път, сверете нещата със своя вътрешен компас. Попдсъзнанието Ви твърдо знае вярното направление, и би трябвало да се вслушате в него, с цел да преминете на идващия стадий от своя живот. Предстои Ви да усвоите още няколко урока. Някои от тях ще бъдат мъчителни, някои - проятни. Какво ще изберете, зависи от това, до каква степен уверени се чувствате. Ако сте подготвени да приемете предизвикването, изберете път, който не може да Ви изплаши. Ако пък Ви се желае успокоение, останете там, където се чувствате в сигурност.

Дева
Днес би трябвало да се държите просто и елегантно, без каквато и да било придирчивост и театралничене.Те единствено биха отблъснали Вашия обичан човек, което пък би с е отразило ужасно зле на връзките Ви с него. Само елементарност, неприкритост и откровеност биха били уместни.

Везни
Професионалните различия стават все по-големи. Може да пострадате заради непочтеност на деловите сътрудници или немарливост на сътрудниците. За доста Везни сериозен проблем ще станат несправедливите условия, предявени от управлението. Финансовите вероятности са не неприятни, като са вероятни парични приходи. Вероятни са проблеми при обшуването с околните, само че до спорове няма да се стигне. Ще съумеете да предотвратите разправиите, да урегулирате фамилните несъгласия и да обясните на обичания човек, че за обиди и неодобрение няма причина.

Скорпион
Достатъчно! Накрая към този момент е пристигнало време, да се освободите от всички тези рискови усеща, с които се е наложило да се сблъскате. Опитайте се да се справите с тях, и дори си позволете и малко развлечения. Вероятно към този момент от самата мисъл, че ще се отпуснете и ще престанете да се безпокоите и ще се почувствате по-добре, към този момент в действителност ще сте добре. Но в случай че желаете да си повдигнете настроението, планирайте да прекарате известно време с обичания човек.

Стрелец
Денят е доста подобаващ за занимания, изискващи внимание, търоение и старание.Не разчитайте, че ще съумеете да пистигнете поставените цели в къси периоди - ще се наложи дълго да се потрудите. Деловите връзки ще се подреждат на пръв взор хармонично, само че не очаквайте от своите сътрудници безгранична лоялност, с цел да не се разочаровате. Денят е обвързван със съблазни и изкушения. Новите изкушения не са по този начин мимолетни, както би Ви се желало да мислите, а зародилите се през този ден благосклонности бързо ще прераснат в съществено възприятие.

Козирог
Днес е незабравим ден да сложите завършек на изчерпващите Ви връзки и ще започнете най на края да развивате нови, забавни и перспективни, Ако за Вас това в този момент не е настоящо, можем единствено да Ви поздравим,и да Ви пожелаем, да не стои към този момент този проблем пред Вас.

Водолей
Необходимостта да се трудите несъмнено няма да Ви достави наслада. А напълно ли няма и на кого да я прехвърлите?.. Още повече оня, който обичате и с който желаете да прекавате времето си, също няма нищо срещу да промени проектите си в интерес на малко сантиментално премеждие във Вашата компания.

Риби
Днес ще Ви се желае, да си поиграете на милионер. Ще пръскате пари на ляво и на дясно, изпълнявайки всеки каприз на своята половинка. Тя, несъмнено, ще бъде доста, доста щастлива. Постарайте се да не се увличате: на следващия ден и настроението може да се промени, и парите да свършат. А условията на обичания човек вследствие на днешното галене, може доста да набъбнат.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР