Овен Уж ден като ден, прилича на всички останали и все

...
Овен
Уж ден като ден, прилича на всички останали и все
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за събота, 18 март

Овен
Уж ден като ден, наподобява на всички останали и въпреки всичко единствен и несравним. От вашите решения зависи освен вашият живот, само че и този на близките. Решавайте деликатно.   Телец
С много тайнствен жар посрещате този ден, само че практичния дух наподобява ще отстъпи. Хубав ден за пазар. Купете си нещо за душа - книга или музика, ще се почувствате ужасно.
  Близнаци Трудно ще останете сами, а и няма да ви се желае. Ден за креативен изяви. Е, не го удряйте на клоунски осъществявания, има и други способи да покажете качествата си. Може да попеете малко пред другари, примерно. И най-добре да е нещо с ваш текст.
  Рак
Малко мъчно ще можете да мръднете от предначертания проект, колкото и да ви се желае. В последна сметка този проект сте си го сложили, с цел да го извършите, нали? Отхвърляйте го по-бързо, че да имате време и за разформироване.
  Лъв
Съвсем не неприятен ден за вас. Всички ще ви се чудят от кое място намирате такива сили, с цел да се справяте с провокациите, които ви се изпречват. Е, единствено вие си знаете какво ви коства това, само че през днешния ден ще се справяте изумително безпроблемно. Използвайте момента да финализирате започнатото.
  Дева
Всичко през днешния ден ще ви коства на смешка и нищо чудно в действителност да е по този начин. Настроението ви ще е заразно. Ще съумеете да предадете вируса на оптимизма и вярата си на всички околни.
  Везни
Ще сте безусловно уверени в неилюзорността на материалните неща, само че ще се откри кой да ви предизвика. Дали глупостта не е, че мисълта е по-истинска от тленното тяло?
  Скорпион
В ужасно въодушевление ще посрещнете деня, възлагайки огромни очаквания на новия сезон. Най-важното обаче е да не угасите вътрешния жар, който гори във вас.
  Стрелец
Отпуснете душата си, оставете я да попее. Опитайте да забравите безбройните си отговорности и оставете цъфтящата природа да си каже своето. А то по никакъв начин не е малко.
  Козирог
Имате да мислите за материалната страна на нещата през днешния ден. На кого какъв брой давате и с наслада ли давате. А дали получавате със същото възприятие или смятате, че вие по този начин или другояче заслужавате повече. Ей, такива едни въпроси, на които все страхувате да отговорите. Днес също може би.
  Водолей
Хубав ден, изпълнен с завършения и търсения. Ще сте разсеяни малко повече от нормално, само че за ваш шанс, всички ще го отдадат на пролетната отмалялост. Добре, че е събота, та нещата могат да се случват и с малко забавяне.
  Риби
Ден, в който ще сте в положение да откриете хармонията към себе си, само че най-много в душата си. Изглежда пролетта ви дава крила. Полетете и гледайте да задържите по-дълго този полет.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР