ОвенТози вторник може да ви изненадат с промяна в плановете

...
ОвенТози вторник може да ви изненадат с промяна в плановете
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 9 януари

Овен
Този вторник може да ви изненадат с смяна в проектите ви. Те могат да бъдат нарушени под натиска на външни, независещи от вас аргументи. Ако въпреки всичко желаете да ги осъществите ще ви се наложи да преодолявате съществени трудности, само че не се плашете от тях.

Телец
Този вторник най-добре ще бъде да сте по-умерени и да се въздържате от всякаква демонстрация на страсти. Освен това би трябвало да сте оптимално съсредоточени в работата, където от вас се чака повече.

Близнаци
През този ден е значимо да си припомните, че някои връзки изискват избрани жертви, само че пък и носят избрани изгоди. Преценете добре изгодите и загубите, които бихте могли да понесете.

Рак
Посветете вторника на диалози и срещи с другари. Те ще бъдат извънредно благи към вас, както в никакъв случай до момента, само че ще имате повече потребност от препоръките им. Не ги отхвърляйте.

Лъв
През този ден ще желаете да сте независим състезател. За задачата, обаче ще ви би трябвало подобаващото време и място. Направете по този начин, че да изразходите цялата си сила.

Дева
Този вторник ще се появи огромна опция да възстановите от дълго време западнали връзки. Помислете добре и не бързайте да се отказвате от това дело. Понякога е добре човек да направи и крачка обратно, в случай че е за положително.

Везни
Този вторник ще имате потребност на първо място от бдителност. Успехът от активността, която правите сега зависи единствено и само от това. Спестете си мненията и рецензиите.

Скорпион
През този е добре да сте безмълвни. Мнението ви може да издаде доста за вас, а в този момент това не е належащо. Не разкривайте картите си. Ще пристигна уместно време и за това.

Стрелец
Денят ви дава обещание достижения, за които от дълго време мечтаете. Сега е моментът да се възползвате от опциите, които успеха ви ще ви даде. Не бъдете скромни.

Козирог
Днес може да се почувствате несигурни. Щом е по този начин това е знак да не предприемате дейни дейности. Измислете някакво опрощение или просто бъдете откровени.

Водолей
Днес някой може да се опита да ви вкара в рамките. Реагирайте умерено и умно, без внезапни придвижвания. Отсрещната страна ще разбере.

Риби
Действителността не е чак толкоз неприятна, колкото ви се коства. Бъдете сигурни в положителния излаз на нещата и му помогнете с повече усмивки, убеденост и оптимизъм.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР